Perustayritys.fi on ilmainen ja luotettava palvelu, jonka avulla voi perustaa osakeyhtiön tai toiminimen. Palvelu laatii automaattisesti kaikki perustamisdokumentit sekä pankkien ja vakuutusyhtiöiden tarvitsemat asiakirjat virheettömästi voimassa olevien lakien ja vaatimusten mukaisesti palvelunkäyttäjän syöttämien tietojen perusteella. Kun kaikki tarvittavat kohdat on täytetty, voi tiedot lähettää eteenpäin. Tiedot lähtevät sähköisesti eteenpäin palveluntuottajille. 

Palvelu on laadittu yhdessä viranomaisten, pankkien ja vakuutusyhtiöiden kanssa. Palvelun avulla voi täyttää verottajan sekä Patentti- ja rekisterihallituksen edellyttämät ilmoitukset. Samalla valitset yrityksellesi pankin sekä halutessasi myös vahinkovakuuttajan, eläkevakuuttajan sekä muita tarpeelliseksi katsomiasi palveluita. 

Suosittelemme, että käytätte käyttäjätunnuksenanne sähköpostiosoitettanne, koska se on helposti muistettavissa.
Täytä tiedot huolellisesti, sillä niitä hyödynnetään perustaessasi yritystä tässä palvelussa.

Saat rekisteröidyttyäsi sähköpostiisi vahvistusviestin, jossa on salasanasi. Aktivoi käyttäjätilisi painamalla viestissä olevaa linkkiä ja kirjaudu sisään palveluun. Jos viestiä ei tule tai sitä ei löydy roskaposteistasi, ole hyvä ja ota yhteyttä tunnustilaus@perustayritys.fi, niin hoidamme asian kuntoon.